True
4 motive pentru care o foliere auto este mai buna decat o vopsire
De la costuri si pana la valoarea revanzarii ori versatilitatea designului

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim este daca folierea unei masini este mai buna decat vopsirea sau invers. Indiferent de raspuns, cel mai important aspect este preferinta personala a fiecaruia si bugetul acestuia. Cu toate acestea, putem afirma 4 motive cheie pentru care multi clienti care fac comparatia intre autocolantare si vopsire aleg in final colantarea auto : reduceri drastice ale costurilor, cresterea valorii de revanzare, proiect mult mai rapid si mult mai versatil. Iata de ce:

1. Economii dramatice de costuri

De departe, cel mai mare avantaj pe care o folie de masina o are fata de o vopsea este economisirea dramatica a costurilor. O folie auto de inalta calitate (completata cu lucrari grafice personalizate) cu instalare profesionala rar depaseste 700 de euro. Comparati acest lucru cu o vopsire de inalta calitate, care poate atinge - sau sa depaseasca - 1.500 euro. Mai mult, daca grafica speciala face parte din proiect, pretul urca si mai mult.

2. Cresterea valorii de revanzare

Acesta aspect al folierilor auto este adesea trecut cu vederea. In plus fata de infrumusetarea masinii, folia auto serveste si ca o folie protectoare impotriva zgarieturilor si oxidarii daunatoare. Acest lucru poate creste semnificativ valoarea revanzarii si / sau poate duce la o vanzare mai rapida.

3. Proiect mult mai rapid cu colantarea auto

O vopsire de inalta calitate dureaza de la cateva zile pana la doua saptamani sau chiar mai mult. Acest fapt implica gasirea altor modalitati de transport sau chiar inchirierea unei masini. Acest lucru este costisitor si incomod. La folierea auto, procesul de proiectare se face cu profesionistii care folosesc software specializat, iar instalarea efectiva dureaza doar 1-2 zile.

4. Mai multa versatilitate in autocolantare

Majoritatea proprietarilor de autoturisme care cheltuiesc peste 1.500 de euro pentru o lucrare de vopsea de inalta calitate, evident, nu doresc (sau mai exact nu isi pot permite) sa incerce ceva nou la fiecare cativa ani. Sau, daca doresc sa-si vanda sau sa dea masina cuiva din familia lor, de obicei nu este o optiune pentru a obtine o noua vopsea - din nou, deoarece costul este prohibitiv. Cu toate acestea, un autocolant auto poate fi inlocuita cu usurinta oricand cu ceva complet nou, unic si personalizat.

Distribuie


Sticla sablata VS folie decorativa
O analiza a modului in care aceste doua optiuni difera atunci cand vine vorba de preturi, proiectare, instalare si intretinere.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.